KOCAELİ / GEBZE - Hürriyet İlkokulu

Hürriyet İlkokulu

Hürriyet Mah. 2055 sokak No.44 Gebze/KOCAELİ
Vizyon
Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili ve iyi ahlâka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen bir okul olmaktır.
Misyon
Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Sağlam karakterli, dürüst, vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, mili ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, ayakları üzerinde durabilen,düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.
Öğretim Şekli :İkili öğretim
07.50-13.23 Hürriyet Ortaokulu 13.30-18.10 Hürriyet İlkokulu
Ulaşım
Toplu Taşıma (Mustafa Paşa Camii karşısından 413 No´lu ve Merkez Hastanesi önünden 422 No´lu minibüs hatları)
İlkokul öğrencileri için 2 adet servis hizmeti bulunmaktadır.
Hürriyet Mh.2055. Sk. No:44 41400 Gebze-KOCAELİ
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Gebze İlçe Merkezi´nde bulunan okulumuz Hükûmet Konağı´na 5 km, Sabiha Gökçen Havaalanı´na 20 Dk. mesafededir.Gebze-Kocaeli arası 51 Km.´dir.
18 Sınıf öğretmeni 2 Özel Eğitim Öğretmeni ve 1 İngilizce Öğretmeni